perjantai 7. marraskuuta 2008

Sippolassa tapahtuu

Sippolan joulunalustraditioita:

Joulun Avaus:

Tulipa taas Sippolan seudun yrittäjille osoitettu kirje, jossa Sipi ja Merja tarjoavat yrittäjille mahdollisuutta osallistua 17 eurolla ja talkootyöllä Joulun Avaukseen ja sen mainoskirjeeseen. Siitä johtui mieleeni käydä läpi suurelta osin varsin perinteisiä Sippolan joulunalustapahtumia.

Sippolan Joulun Avaus on perjantaina 28.11.2008 kello 18.00. Sippolan seudun yrittäjät järjestävät tapahtuman neljännentoista kerran. Luvassa on jälleen mm. kynttiläkulkue, jouluvalot, lahjoituksena saatu joulukuusi valoineen, kirkkokuoron esitykset, Kaupungin, Seurakunnan ja Vonteenin tervehdykset, lämpötilaveikkaus, joulupukki, grillimakkaraa, glögitarjoilu ja paljon ihmisiä. Mainoskirjeeseen ja samalla tapahtuman tukijaksi on jo monena vuonna tullut yli 40 paikallista yrittäjää.

Mielenkiinnolla odotamme mitä tervehdykset nyt tässä uudessa kuntatilanteessa sisältävät.

Avantouinti:

Orijärven Halla-Hileiden avantouintikausi on alkanut lokakuun alusta. "Virallinen" avajaisauna on seuran kotisivujen mukaan 22.11.2008 klo 15.00 lähtien. Toivottavasti silloin on jo jään hileitä järvessä sekä paljon Halla Hileitä Sippola-Kodin rantasaunalla.

Tulkoon mainittua että avantouintiseuran nimessä oleva Halla on johdettu paitsi kylmästä myös Orijärveen rajoittuvasta Halla-Sippolan tilasta. Tilan osti UPM:n ja Kymiyhtiön edeltäjä Hallayhtiö Sippolan hovin kaupassa Woldemar von Daehnilta.

Adventtikirkko, myyjäisiä ja kauneimmat joululaulut:

Näihin tapahtumiin on Sippolassa myös kokoonnuttu vuodesta toiseen. Palaanpa niiden aikatauluihin myöhemmin.


Vaalirekvisiittaa sivuun:

Tällä käynnillä vähän karsin tältä sivulta vaalirekvisiittaa. Siltikin aion kommentoida vielä kunnallispolitiikkaa ja muutakin politiikkaa. Lisää tulevat varmaan saamaan osuutta kotiseutuasiat, kyläpolitiikka, harrastukseni ja työhöni liittyvät aiheet.Ei kommentteja: