torstai 27. marraskuuta 2008

Sippolassa tapahtuu 28.11.2008

Sippolan Joulunavaus pe 28.11. klo 18.00

Taitaa olla tänä vuonna neljästoista kerta kun vietämme Sippolan Joulunavausta Kotiseutumuseon ja Pub Wilhelmiinan edustoilla.

Jännitys tihenee perjantai-iltana kun katuvalot pimenevät, tienvarren soihdut lepattavat, kynttiläkulkue lähestyy ja sitten syttyvät joulukuusen valot.

Kaupungin, Seurakunnan ja Vonteenin tervehdyksistä arvaillaan puheiden sisältöä. Kaupungin tervehdyksen on luvannut esittää hieman aiemmista vuosista poikkeavasti kaupunginvaltuuston puheenjohtaja kansanedustaja Markku Pakkanen.

Kirkkokuoro, lämpötilaveikkaus, Hirvien grilli, Yrittäjien jouluglögi ja joulupukki ovat muita vuosittain toistuneita traditioita.

Käsityöläisten Joulupuoti on Sippolan museolla auki koko joulunavauksen ajan. Muutoin puoti on avoinna 23.11.-17.12. ma-pe klo 12-18 ja la-su klo 12-16. Itsenäisyyspäivän aukioloaika ilmoitetaan myöhemmin.

Sippolan ja lähikylien talouksiin jaettavaan lämpimän punaiseen Joulunavauskirjeeseen on halunnut nimensä 44 Sippolan Seudun yrittäjää. Joitakin poisjääneitä on jo ilmoittautunut tulevansa seuraavaan Joulunavaukseen mukaan.

Hurjien pyryjen jälkeen on luvattu perjantaiksi poutaista ja leutoa talvisäätä. Kukahan tekisi lumiukkoja?

Ei kommentteja: