keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Vaalipäivä sunnuntaina 26.10.

Varsinainen äänestyspäivä vielä jäljellä

Näissä vaaleissa on ennakkoäänestysaikataulut historiaa. Varsinainen äänestys on sitten ensi sunnuntaina 26.10.2008 kello 9.00 - 20.00. Äänestyspaikat ovat minun kotikulmillani Sippolan koulu ja Kaipiaisten koulu. Varsinaisena äänestyspäivänä äänestys onnistuu vain omassa määrätyssä äänestyspaikassa.

Kolme päivää on aikaa innostaa, herätellä, houkutella tai jotain sellaista, millä niitä nyt oman kulmakunnan heikommin hereillä olevia äänestäjiä liikkeelle vain saisi. Kuten aiemminkin olen sanonut, kyydin tarjoamisella voisimme kukin antaa vielä panoksemme vaaleissa. Voisimme ehkä hyvinkin ratkaisevasti kääntää ääniä "omille" ja asioidenhoitovaltaa lähemmäksi omia asuinympäristöjä.

Kouvolan asioidenhoito pitää ottaa mahdollisimman hyvin hallintaan. Uusi valtuusto kokoontuu kuulema jo tämän vuoden puolella. Kotiseutuihmisenä toivon, että uudessa Kouvolassa on myös sopiva määrä Sippolan meininkiä.

Sippola ympäristökylineen on muun muassa uuden Kouvolan parhaita maaseutualueita, tunnettu erinomaisista maaseutuyrityksistään, melkein kadehdittu kylätapahtumistaan ja historialtaan uskomattoman rikas.

Panoksemme uudessa Kouvolassa täytyy olla merkittävä!

Ei kommentteja: