keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Sippolassa tapahtuu:

Sippolan XVI Joulunavaus
perjantaina 26.11.2010 klo 18.00


Lunta tulee, pakkasta lupaa ja Sippolan Joulunavaus on taas perjantaina 26.11.2010 kello 18.00 kirkonkylän keskustassa. Talkoolaiset pääsevät sytyttelemään roihuja eli ulkotulia jo kohta klo 16 jälkeen. Lahjoituksena saatuun kuuseen syttyvät jouluvalot klo 18.00.

Tänään kuulin, että Sippolan kirkkokuoro kanttori Pentti Soljen johdolla laulaa noin kolme joululaulua. Toivottavasti on musiikin aikana tyyntä, täytyy vahtia ettei tuuli turhaan särisytä mikrofoneja. Juontoa hoitaa niin kuin viime vuonnakin Sippolan kirkonkylän kylätoimikunnan puheenjohtaja Jarkko Tani.

Seurakunnan tervehdyksen esittää Sippolan alueen piiripappi Heikki Heinonen. Seurakunnan asiathan ovat olleet viime viikkoina huomion kohteina keskusteluissa sekä etenkin seurakuntavaaleissa.

Tällä kertaa kaupungin tervehdyksen esittää yrittäjäperheestä itsekin oleva ja Sippolan puolen kyliä Kouvolan kaupungin valtuustossa sekä hallituksessa edustava Mirja Lonka Hirvelästä.

Kaksivuotiskautensa toista vuotta Vonteenina oleva Matti Härmä Liikkalasta sanoo vielä "alustalaisille" eli kyläläisille tärkeät asiat.

Joulupukkia minun täytyy varoa kun se olin minä jolta jäi joulunpunaisessa kirjeessä Joulupukki mainitsematta. Varmaa en tiedä, mutta joidenkin lähteiden mukaan Joulupukin reitti osuu Sippolan kohdalle juuri perjantai-iltana.

Jo päivällä voi tehdä lämpötilaveikkausta tietääkseni ainakin Kahvila Wilhelmiinassa.

Museolla on Käsityöläisten Joulupuoti ja Wilhelmiinan alakerrassa Ihanan Vintin joulupuoti. Joulunalusviikkoina nämä kaksi puotia ovat auki myös monena muuna päivänä.

Tuttujen kanssa voi vaihtaa kuulumisia Hirvelän Hirvien makkaragrillin ja Yrittäjien glögitarjoilun ääressä.

Tapahtumaa on mainostettu mm. Sippolan ja lähikylien yrittäjien sponsoroimassa Joulun punaisessa kirjeessä. Lähettäjinä on tasan 50 yritystä.

Varatkaa vaatetta pakkaskelin mukaan, aikaa perjantai-ilta ja tulkaa Sippolan kuudenteentoista Joulunavaukseen!


Tervetuloa!

1 kommentti:

Hilkka kirjoitti...

Lämminhenkistä ja joulutunnelmaista iltaa teille kaikille ! :)
Ikävä kyllä, olen estynyt osallistumasta, hengessä mukana...