tiistai 16. marraskuuta 2010

Seurakuntavaalit 2010, tulos:

Kiitoksia äänestäjille ja ehdokaslistan rakentajille!

Pääsin A
njalankosken seurakuntaneuvostoon, ääniä 36, ja Kouvolan seurakuntien yhteiseen kirkkovaltuustoon, ääniä 45. Seuraavat neljä (4) vuotta näiden kokouksissa on määrä käydä.

Näköjään minua kirkkovaltuustoon äänestäneistä 9 on äänestänyt jotakin muuta neuvostoon. Valintaani varmisti hyvä ja runsasjäseninen ehdokaslista. Ryhmämme onkin nyt Anjalankosken seurakunnan suurin.

Edellisiin vaaleihin nähden Kaipiaisten, Enäjärven ja Saveron alueen ehdokkailla on ollut joku yleinen äänikato.Edellisissä vaaleissa näiltä alueilta valittiin neljä (4) edustajaa Anjalankosken kirkkovaltuustoon, nyt ei yhtään kirkkoneuvostoon eikä kirkkovaltuustoon.

Entisen Sippolan seurakunnan alueelta olen ainoa Kouvolan kirkkovaltuustossa. Lisäksi on kaksi ryhmiensä ykkösvaraa. Anjalankosken 14-jäsenisessä seurakuntaneuvostossa on meitä kirkonkyläläisiä 2 ja liikkalalaisia 2 eli yhteensä aika hyvä luku.

Seurakunnan toimintaan moni osallistuu varsin aktiivisesti, vaikkei ole ollut sen enempää ehdokkaana kuin edes äänestäjänä. Hyvä niinkin.

Kauttani voi nyt vaikuttaa seurakunnan asioiden hoitoon.


Ei kommentteja: