tiistai 5. tammikuuta 2010

Kouvolan koulukeskustelu

Lastemme tulevaisuus?

Mitään roolia minulla ei ole tällä hetkellä Sippolan kylällä eikä etenkään Sippolan koulussa. Laitan tähän kuitenkin tietoja Sippolan kouluasioita käsittelevästä kyläillasta kun näyttää, että kukaan muukaan niitä ei tänne nettiin ole laittanut.

Kyläilta on Sippolan koululla torstaina 7.1.2010
klo 18.30 ja sitä ennen on kahvitarjoilu.

Kouvolan kaupungin tilaajapuolen opetus- ja kasvatuslautakunta ym. päättäjiä kiertää torstaina ja perjantaina lakkautettavaksi ehdotetuilla Kouvolan kouluilla, Sippolassa lautakunta on kuulemma perjantaina iltapäivällä. Mm. se sekoitti kyläillan ohjelmasisältöä. Aikatauluongelmista huolimatta iltaan on kuitenkin tulossa Kouvolan koulupuolen virkamiehiä ainakin joku ja luottamushenkilöistä minullekin on mukaan tulosta ilmoittanut muutama. Eiköhän joukosta saada koottua mielenkiintoinen paneeli.

Koulun omaa väkeä, lasten vanhempia Sippolan ja Kaipiaisten alueiden kylistä sekä muitakin kyläaktiiveja toivotaan runsain joukoin paikalle. Muistetaan myös tuoda esiin Sippolan päiväkodin kehittämisasiat.

Tilaisuuden lehti-ilmoituksen ovat luvanneet maksaa Sippolan seudun 50 yrittäjää Sippolan Joulun Avauksista vuosien mittaan kertyneistä tuloista. Muutoin järjestelyjen takana ovat erilaisilla panoksilla Sippolan Seudun kylätoimikunta, Sippolan koulun vanhempain toimikunta, Sippolan koulun henkilökunta ja Sippolan koulun oppilaskunta.

Uteliaisuuttani ja asiaan aatteellisestikin suhtautuvana menen kyllä paikalle seuraamaan tilannetta. Jotain saatan siellä sanoakin.
Ei kommentteja: